Het plaatjeswachtwoord inschakelen

Een individueel wachtwoord voor iedere leerling in Startportaal; ontzettend handig, maar wat als de leerlingen nog niet kunnen lezen? Het plaatjeswachtwoord biedt uitkomst. Elke leerling krijgt een unieke serie plaatjes.

• Selecteer groepen in het menu.
  • Kies de groep die je toegang wil geven.
  • Klik op het schuifje voor Plaatjeswachtwoord inschakelen
  • Klik op Opslaan.

Je kan ook de leerlingen weer terugzetten naar een tekstwachtwoord. Zet hiervoor het schuifje weer terug. Het is alleen mogelijk om per groep het plaatjeswachtwoord aan of uit te zetten. Het is niet mogelijk om dit op leerling-niveau in te stellen.