Schoolbibliotheek versneld en profielfoto uploaden - november 2022

✨ Nieuwe features

• Bij het toewijzen van een tegel in de Schoolbibliotheek heeft een ICT-coördinator nu ook de mogelijkheid om onder groepen een personeelsgroep te selecteren. Zo kan je makkelijk tegels toewijzen aan een personeelsgroep.
  • Leerkrachten kunnen nu een profielfoto of avatar uploaden bij leerlingen. Wanneer je een foto of afbeelding uploadt kan je deze ook meteen bijsnijden zodat deze precies goed wordt weergegeven.

✅ Opgeloste problemen

• Tegels werden op een iPad niet altijd goed geopend. Dit is hersteld waardoor het nieuwe Startportaal nu ook op een iPad goed werkt.

🚀  Verbeteringen

• Zeker wanneer er veel tegels aanwezig waren kon het laden van de schoolbibliotheek vrij lang duren. We hebben hier een snelheidsverbetering in gemaakt waardoor de schoolbibliotheek supersnel ingeladen wordt.
  • Het menu aan de linkerkant van het scherm zag er niet altijd even fraai uit wanneer deze ingeklapt was. Dit hebben we aangepast. Wanneer het menu ingeklapt is zie je nu enkel de iconen bij de menu-items. Is het menu uitgeklapt dan zie je ook de tekst.