MOO Suite op iPad - november 2023

✅ Opgeloste problemen

• Op sommige iPads werd na het inloggen bij MOO Suite een wit scherm getoond in plaats van MOO Suite. Dit is opgelost.
  • In zeer specifieke gevallen was het niet mogelijk om een tegel toe te wijzen aan een groep. Dit is opgelost.

🚀  Verbeteringen

• Wanneer je in een gedeelte van MOO Suite met meerdere pagina's zit, bijvoorbeeld in de schoolbibliotheek of bij gebruikersbeheer, zie je onderaan een weergave van het aantal pagina's. Als de laatste pagina slechts één of enkele gebruikers, of enkele programma's had, en deze werd(en) verwijderd, werd na verwijderen de laatste (en dus lege) pagina getoond. Dit is opgelost. Je gaat na je actie terug naar de laatste pagina die inhoud heeft.