Iedereen over op MOO Suite - januari 2024

✨ Nieuwe features

  • We hebben in 2022 de MOO Suite feestelijk gelanceerd tijdens onze klantendag. Er waren al veel scholen die MOO Suite in bèta versie gebruikten en in juni hebben we de nieuwe versie voor iedereen beschikbaar gemaakt. Inmiddels zijn we zo ver dat we afscheid hebben genomen van de oude versie van MOO en sinds 15 januari 2024 werkt iedereen in de MOO Suite.


✅ Opgeloste problemen

  • Het toewijzen of verwijderen van tegels aan een groep ging niet altijd goed. De oorzaak er van was een invalaccount dat ook aan de groep was toegewezen. We hebben deze problemen opgelost.

🚀  Verbeteringen

  • Educatieve software licenties worden in realtime opgehaald. Zo kan je direct aan de slag met nieuwe software zodra deze voor jou beschikbaar is en worden de tegels bij verlopen licenties ook direct opgeruimd. Echter wanneer er een storing is, eerder in de keten of bij MOO, kan dit voor problemen zorgen. We kunnen nu de realtime synchronisatie tijdelijk uitzetten. We vallen dan terug op de laatste licenties die bij ons bekend zijn. Dit zorgt er voor dat er geen nieuwe software kan worden toegevoegd, of oude software kan worden opgeruimd, maar het zorgt er wel voor dat je kan blijven doorwerken met de educatieve software.
  • We hebben de laatste werkzaamheden aan de tabbladen gedaan. Foutmeldingen in onze logging zijn opgelost, de testen zijn verbeterd en er zijn kleine bugjes opgelost.
  • Een invalaccount kan niet schakelen tussen verschillende scholen, maar op de achtergrond kan het account wel aanwezig zijn op het bestuurskantoor. Dit kan voor kleine problemen zorgen met het toewijzen van tegels op groepsniveau en met de tabbladen. We hebben dit opgelost.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.