Thuis inloggen

Inloggen bij MOO Startportaal. Je bent thuis en wil lekker aan de slag met MOO. Dat kan! Gebruikers kunnen vanaf iedere locatie de website benaderen. Houd er rekening mee dat een deel van de Basispoortsoftware thuis niet werkt. De uitgeverij en de school bepalen of de software thuis wel of niet benaderbaar is.

1. Ga naar https://www.moo.nl.
  2. Op school gebruik je meestal de inlogassistent: je kiest dan je groep en je eigen naam. Die inlogassistent werkt thuis niet. Thuis moet je gebruik maken van je gebruikersnaam. Weet je je gebruikersnaam niet? Vraag deze dan aan de leerkracht of de ICT-coƶrdinator.
  3. Vul daarna je wachtwoord in.
  4. Gebruik je een plaatjeswachtwoord? Druk dan niet op <Enter> na het invullen van de gebruikersnaam, maar klik op een willekeurige plek op de pagina. MOO Startportaal herkent de gebruiker en schakelt automatisch over naar het overzicht van de plaatjes. Deze moeten in de juiste volgorde aangeklikt worden.