Het wachtwoord van een leerling wijzigen

Wanneer een leerling het wachtwoord is vergeten of problemen heeft met inloggen kan je als leerkracht het wachtwoord van de leerling wijzigen.

• Klik in het menu op Leerlingen.
  • Zoek in de lijst of via het zoekvak naar de leerling.
  • Vul bij het veld Wachtwoord een nieuw wachtwoord in.
  • Klik op opslaan.
  • De leerling kan meteen met het nieuwe wachtwoord inloggen
Wanneer er te vaak geprobeerd is met een verkeerd wachtwoord in te loggen wordt het account voor tien minuten geblokkeerd. Als er in die tien minuten geen nieuwe inlogpoging gedaan wordt zal het account weer gedeblokkeerd worden. Wanneer het wachtwoord opnieuw ingesteld wordt zal het account meteen gedeblokkeerd worden.