Meerdere tegels toewijzen aan een groep

Wanneer je meerdere tegels aan een groep wil toewijzen kan dat je dat snel en makkelijk doen.


  • Open Schoolbibliotheek in het menu van Startportaal.
  • Kies een groep bij Meerdere tegels toewijzen.
  • Je ziet een lijst met alle schooltegels en apps
  • Selecteer de gewenste tegels. 
  • Je kan ook widgets selecteren door op Widgets te klikken.
Wil je een tegel toewijzen of juist intrekken? Klik op ◻️
Wil je een toegewezen tegel vastzetten of losmaken van de startpagina? Klik op📌
 
Basispoorttegels zijn standaard toegewezen en kunnen niet ingetrokken worden.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.