Waar vind ik bestanden van mijn team?

De bestanden van je team kan je benaderen via Startportaal. Naast onderstaande methode zijn er nog meer mogelijkheden om je bestanden te benaderen. Startportaal is de meest eenvoudige weg tot je bestanden.

Open MOO Suite via de snelkoppeling op je bureaublad, of ga naar www.moo.nl als je niet op school bent. Je kan nu inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

In de meeste gevallen zal er op je startpagina al een tegel staan naar de opslaglocatie die voor je school van toepassing is. Dit kan Microsoft Teams of Google Drive zijn. Klik op de tegel om deze opslaglocatie te openen.

Staat de juiste tegel niet op je startpagina dan kunnen er een aantal dingen aan de hand zijn.