Waar vinden mijn leerlingen hun bestanden?

De leerlingen kunnen op eenzelfde manier met bestanden werken als leerkrachten.

Op de startpagina vinden leerlingen tegels naar de opslaglocatie die op school gebruikt wordt. Door op de tegel te klikken wordt deze geopend. Voor persoonlijke bestanden gebruik je Microsoft OneDrive of Google Drive. Voor gedeelde bestanden gebruik je Microsoft Teams of Google Drive.

Ontbreekt de juiste tegel bij de leerlingen op de startpagina dan kunnen er een aantal dingen aan de hand zijn:

• De tegel is wel toegewezen maar staat niet op de startpagina van de leerling. De leerling kan de tegel zelf op de startpagina plaatsen of de leerkracht kan deze vastpinnen.
  • De tegel is nog niet toegewezen. De leerkracht kan de tegel toewijzen en eventueel vastpinnen.