Melding wachtwoord fout ingetypt

Wanneer gebruikers op de computer of laptop proberen in te loggen via een Windows-inlogscherm kunnen ze de melding krijgen dat hun ‘wachtwoord en/of gebruikersnaam onjuist’ is. Het kan ook zijn dat het wachtwoord niet onjuist is ingetypt, maar dat het is verlopen. We hebben dat op de volgende manier opgelost:

• De gebruiker die een verlopen wachtwoord intypt, wordt doorgestuurd naar het Windows-bureaublad, maar krijgt direct een melding te zien dat wordt aangeraden om het wachtwoord te wijzigen omdat het is verlopen:

Het wordt aangeraden uw wachtwoord te wijzigen melding

• De gebruiker moet nu klikken op "Klik hier om het nu te wijzigen".
  • Er verschijnt een inlogscherm van MOO waarin de gebruiker het oude en tweemaal het nieuwe wachtwoord moet intypen.

Het wachtwoord is gewijzigd en de gebruiker kan inloggen in MOO.