Wachtwoord verlopen

Je wil inloggen, maar het wachtwoord blijkt verlopen te zijn. Wat te doen?

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om een melding te tonen dat het wachtwoord gaat verlopen, maar gelukkig kan dit snel en makkelijk opgelost worden.
De werkwijze die hieronder wordt beschreven geldt wanneer je op een schoolcomputer werkt.

1. Log in op de computer als gastgebruiker.
  2. Open MOO Startportaal.
  3. Klik op Personeel en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. De melding dat het wachtwoord verlopen is komt in beeld. Je krijgt de mogelijkheid een nieuw wachtwoord aan te maken.
  5. Nadat je een nieuw wachtwoord hebt aangemaakt, log je uit en log je op de reguliere manier weer in.

Herstelgegevens invoeren MOO Startportaal

Stel herstelgegevens in, zodat je in de toekomst zelf je wachtwoord kan wijzigen.

1. Klik in Startportaal rechtsboven op je eigen naam
  2. Klik in het menu op Instellingen.
  3. Klik op Wachtwoordgegevens.
  4. Vul je telefoonnummer en/of je mailadres in.
  5. Vul ook je huidige wachtwoord in en klik op Opslaan. Dit telefoonnummer of mailadres gebruiken wij om een code naar toe te sturen op het moment dat je niet kan inloggen met je wachtwoord.